img-responsiveWaarom zoekmachine optimalisatie bij Dokter Klik uit Amstelveen?

Als bedrijf heb je de kans om zichtbaar te zijn op de zoekwoorden van diensten die je aanbiedt, zodat als mensen ernaar zoeken ze bij jouw bedrijf komen. Dit zijn mensen die op zoek zijn naar je diensten.

Daarnaast is het genereren van meer bezoekers via zoekmachine optimalisatie een van de meest kosteneffectieve strategieën!

Heb je eenmaal de rankings behaald? Dan zak je niet zo snel meer terug.

  • Hogere rankings = een hogere kans dat men op jouw resultaat klikt.
  • Meer bezoekers van relevante zoekwoorden = meer bezoekers, leads en conversies!

Dokter Klik is jouw lokale partner in Amstelveen en heeft de kennis in huis om ook jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines.

Wij zetten zoekmachine optimalisatie in op 3 manieren, die er samen voor zorgen dat uw website beter zichtbaar wordt in de zoekmachines:

  1. Technische optimalisatie
  2. Content optimalisatie
  3. Autoriteit opbouwen

Hoe werkt het?

Een optimalisatierapport bestaat uit drie delen:

1. Technische optimalisatie

Welke kwaaltjes heeft jouw website? Iedere site heeft er wel een aantal. Wij analyseren en kijken welke verbeterpunten er zijn in jouw unieke geval.

Als je website technisch niet in orde is, dan presteert hij niet optimaal. En als je site niet in optimale conditie is, kun je onmogelijk concurreren met de gezonde spelers! Daarom helpen wij jou om het technische vlak op de rails te krijgen, zodat je een sterkere zoekpositie kunt realiseren en jouw website beter zichtbaar te maken.

Het verbeteren van de technische aspecten binnen de website heeft er al bij vele van onze klanten voor gezorgd dat ze meer bezoekers uit zoekmachines realiseren.

2. Content Optimalisatie

Als zoekmachines je teksten niet kunnen vinden, zullen je rankings niet verbeteren. Simpel toch? Maar de teksten moeten ook goed leesbaar zijn voor bezoekers, én ook nog verleiden tot een aankoop, of het maken van een afspraak.

Wij helpen je met het vinden van deze balans in je content, zodat hij de bezoeker én Google aanspreekt. Er zijn vele factoren om rekening mee te houden wanneer je een site optimaliseert op tekst.

Wij beheersen de kneepjes van het vak — en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door onze passie voor leren.

3. Autoriteit Opbouwen

Je website is helemaal geoptimaliseerd. De lekken in je website zijn gedicht. Je content is voorzien van de juiste zoekwoorden, en is daarnaast informatief en verleidelijk. Ook de technische aspecten zijn in orde.

Nu kun je écht rendement behalen. Maar als je je in een redelijk competitieve markt bevindt, is dit niet genoeg. Je zal autoriteit moeten opbouwen om boven het maisveld uit te steken. Wij helpen je met het worden van een autoriteit in jouw niché of markt. Dit doen we door middel van content marketing. Wat dat precies inhoudt?

Dit is een marketing techniek die we gebruiken om waardevolle en relevante content te distribueren – met als doel om meer klanten te genereren.

Voordelen

  • Betere zicht- en vindbaarheid op zoekmachines
  • Meer relevante bezoekers en daarmee meer klanten en opbrengsten
  • Betere aansluiting bij advertentieprogramma’s zoals Google AdWords

Neem contact met ons op — of kom langs!

Neem vandaag gerust contact met ons op of kom gezellig langs op de Maalderij 21D, wij bespreken graag je plannen. Bel eerst even voordat je komt (020 – 7162 494), dan zorgen wij ervoor dat je warm ontvangen wordt.

Wil jij een vrijblijvende afspraak bij jou op kantoor aanvragen? Heb je een andere vraag?

Neem gerust contact met ons op en we komen binnen 24 uur bij jou terug met een reactie.